Onze diensten

onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u begeleiden in het gehele traject of in slechts een deel daarvan. Of u nou vastgoed wil aankopen als vakantiewoning of als belegging, wij weten de juiste wegen te bewandelen. In een eerste kennismakingsgesprek geeft u aan wat uw wensen zijn.

Ons dienstenpakket begint bij A en eindigt bij Z. Maar het kan uiteraard ook in deelpakketten worden afgenomen, dat ligt geheel aan welke wensen u heeft. De ‘A’ in ons pakket betreft een oriënterend gesprek met u om alle mogelijke wensen door te spreken. Het vervolg van dit gesprek is dat wij (online) een selectie gaan maken van de objecten die voldoen aan deze wensen, hierbij houden we uiteraard rekening met de gewenste prijsklasse.

Indien gewenst kunt u hier zelf ook de leiding in nemen. Bij de stappen die daarna volgen moet u denken aan het doen van bezichtigingen (ter plaatse), onderhandelingen, daadwerkelijke aankoop, inrichting van het object, aansluiten van de verschillende nutsbedrijven, woonklaar maken en, indien gewenst, het uitonderhandelen van de contracten met de property managers. Dit is alleen het geval wanneer u besluit het object (gedeeltelijk) te verhuren via platforms zoals Airbnb en Booking.com. De property manager ontlast u hier volledig in.

De kosten van onze diensten zijn afhankelijk van uw wensen en betreft altijd ‘maatwerk’. Veelal verdienen wij onszelf al grotendeels terug tijdens de onderhandelingen over de prijs van het object.

Het traject begint met het zoeken naar geschikte objecten die passen bij het budget dat u voor ogen heeft. Zodra er een selectie is gemaakt moeten er bezichtigingen worden gepland. Wij kunnen deze bezichtiggingen voor u doen maar we kunnen dit uiteraard ook samen doen.

Uniek onroerend goed

De Palmeilanden en Dubai Marina zijn wereldberoemd. De enige plek waar het mogelijk is om zulke megaprojecten te realiseren aangezien de overheid in Dubai niet wordt gehinderd door beperkende wetgevingen en politieke processen. De projecten zijn conform strenge voorschriften gebouwd door internationale bouwbedrijven. In combinatie met kwaliteit, snelheid en efficiëntie ontstaan er zo unieke vastgoedprojecten tegen relatief lage kostprijzen. Juist nu de markt een pas op de plaats heeft gemaakt, biedt Dubai interessante investeringsmogelijkheden voor de toekomst. In combinatie met de gunstige verhuurmogelijkheden koopt u nu een mooie villa of appartement en genereert u naast een waardestijging direct huuropbrengsten.

Uniek onroerend goed
Geheel uw eigendom

Geheel uw eigendom

De staat zorgt voor gunstige vestigingsvoorwaarden en u kunt ervan op aan dat alle benodigde vergunningen zijn verstrekt. U krijgt zowel het onroerend goed als de grond in eigendom. Deze worden bij aankoop op uw naam ingeschreven in het kadaster. U heeft ook de mogelijkheid tot residentie. 
Alles draait om locatie
Vuistregel één voor de waardestijging en verhandelbaarheid van onroerend goed is de locatie. Zowel de Palmeilanden alsook de Dubai Marina vormen prestigieuze verblijfsplaatsen. Daarnaast speelt de ligging van uw villa of appartement een grote rol. De woningen op de Palmeilanden bevinden zich direct aan zee. Uw villa heeft een privéstrand en een zwembad. Winkels, sportscholen, spa’s,  jachthavens en entertainment zijn binnen handbereik  

Investeer nu

Door de toename van het aantal bedrijven en inwoners trekt de verhuurmarkt op dit moment enorm aan. Dit biedt kansen. Door de (nog) lage prijzen van het gereed zijnde vastgoed  kunt u, als de markt straks weer aantrekt, binnen enkele jaren, naast de directe huurinkomsten, een interessant rendement realiseren. 2021 / 2022 belooft derhalve een goed instapmoment te worden.

Doordat wij niet exclusief gebonden zijn aan één ontwikkelaar of project kunnen wij u een zeer ruim en onafhankelijk aanbod doen van interessante objecten in Dubai…

Uw wensen staan centraal

Wanneer u wilt investeren in Dubai bekijken we samen met u wat uw verwachtingen en doelstellingen zijn. De vorm van uw investering hangt immers af van uw wensen. Wilt u inzetten op korte- of langetermijnrendement? Is rendement uit waardestijging het uitgangspunt? Of wilt u het comfort en plezier van eigen gebruik combineren met opbrengsten uit verhuur?

Uw wensen staan centraal
Investing in Dubai

Waarom zou ik in Dubai onroerend goed kopen en niet binnen Europa?

Geen stad in de wereld kent zoveel unieke projecten als Dubai. Dubai is belastingvrij, veilig en alle faciliteiten en services op het hoogste niveau zijn aanwezig. Tevens is de Staat Dubai de ontwikkelaar van de Palmeilanden. Een veiligere ontwikkelaar en belegging kunt u niet vinden in de wereld.